Magamról

Keditt gondolatai a nagyvilágról, univerzumról, no és mindenképp Edison villanykörtéjéről.

2. változat: A becsületes nevem Kerekes Edit, lányként Vass Editnek hívtak, és bizony már nem vagyok mai csirke, sőt a múlt évszázadban (1974-ben) születtem. Földrajzilag röghöz ragadt kolozsvári vagyok: itt születtem, itt jártam iskolába, a BBTE padjait koptattam, itt jött a szerelem, család, újságíróskodás, itt született a fiunk, itt jár iskolába, és ha nem vigyázok, nyugdíjba is a Szabadság napilaptól (www.szabadsag.ro) küldenek majd, ha egyáltalán megélhető végletekig tologatják a nyugdíjkorhatárt. Ugye, senki sincs, aki ennyiből azt hinné, úgy ismer, mint a tenyerét…?

14 gondolat “Magamról” bejegyzéshez

 1. Meg sajat magunkat sem ismerjuk ugy mint a tenyerunket. Sooot neha meg a tenyerunket sem ismerjuk ugy ahogyan mondani szokas.
  De ha “felszinesen” is jo, hogy ismerjuk egymast! 🙂

 2. Dear Gerrit, you gave me an idea. Maybe I should write in English, too, it would be a good language-exercise. If I only had time for this… But who knows? Maybe sometime I will have enough time. So far there is only one post in English, written especially for you, the most dedicated football fan 🙂 Kisses to you all!

 3. Felismertelek anak idejen meg egyutt keszitettuk A KEREKASZTAL beszelgetes-eket AMY-val emlekszel?

 4. Kedves Edit,ajánlom,csináljon egy ütős riportot a Klinikák keretében müködő UPU nevezetű intézményről,mely láttán a kanadaiak a hasukat fognák a röhögéstől!Sajnos,nem így az ott 3-4 órát dekkoló betegek!
  Cseke újjabb /v szokásos/csődje!

 5. Vajon pontosan melyik UPU-ra gondol? Úgy tudom, a gyerekkórház udvarán működő gyereksürgősséget nevezik így.

 6. Orulok, hogy elolvastam a tajfuto dobogos helyezesrol szolo cikket, meg ha “kisse megkesve” is.
  Kerem, nepszerusitse tovabbra is sportunkat hasonlo jo hangulatos cikkekkel! Legkozelebbi versenyunk, kezdoknek is (Open kategoria), a Mikulas Kupa. Tudnivalok a http://www.orienteering.ro honlapon, Cupa Mosului, december 4-en a Plecska volgyi Erzsebet forrasnal.
  Udvozlettel,
  Kuszi bacsi

 7. Jó napot,

  A nevem, Takács Róbert vagyok a Romania Lovaspolo Egyesület alelnöke, szívesen segítenénk europai müemlékalapokat beszervezni a fugadi kastély felújításához. Jelenleg a Csombordi kastély renbehozatalán dolgozunk, amely ha az önkormányzat is úgy akarja az egyesületünk romániai központja lesz. Természetesen szívesen segítünk abban is, ha a fugadi kastély köré 1-2 lovaspolo pályát akarnának építeni.
  Mradok tisztelettel,
  T.R.
  http://www.romanianpoloassociation.com

 8. Olvastam a Hazsongardi temetöröl. Szeretnem mondani dr. Ovari Elemer nagybacsim volt. Lanya vagyok batyanak Ovari Bela huszarezredesnek. Az 56-os forradalom utan Svedorszagban elek. Minden jot kivan Gertrud Ovari Nemeth. .

 9. Kedves Gertrud! Örülök, hogy olvasta az írást, lám, ez is az egyik előnye a világhálónak, rég készült, már elfeledettnek hitt írások, képek, tartalmak is fellelhetők. Szépeket kívánok a messzi távolban!

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s